Mainos

Onnekkaasta kulkukissasta tuli maailman kolmanneksi rikkain lemmikkieläin

Italialaisesta Tommasino-kissasta on tullut maailman kolmanneksi rikkain eläin. Tommasino oli alunperin kulkukissa, jonka vauras neiti Maria Assunta oli löytänyt lemmikikseen.

Brittilehti Daily Mail kertoo verkkosivuillaan, että Assunta omisti runsaasti osakkeita ja kiinteistöjä ympäri Italiaa, mutta hänellä ei ollut perillisiä. Assunta kuoli 94-vuotiaana ja hän jätti lemmikkikissalleen lähes 12 miljoonan euron arvoisen omaisuutensa.

Assuntan lakimiesten mukaan koko omaisuus testamentattiin Tommasinolle vuonna 2009. Lakimiesten mukaan Tommasino ei voi kuitenkaan Italian lakien mukaan suoraan periä omaisuutta. Testamentissa pyydetään omaisuuden luovuttamista myös sopivalle eläinyhdistykselle. Toistaiseksi sopivaa kohdetta ei ole löytynyt.

Tommasinon rahoja hallinnoi nyt Maria Assuntan entinen hoitaja Stefania, joka katsottiin soveltuvimmaksi haltijaksi omaisuudelle.

Muita rikkaita lemmikkieläimiä

Maailman rikkain eläin on Gunter-saksanpaimenkoira, joka peri yli 105 miljoonan euron omaisuuden omistajaltaan Karlotta Liebenstienilta. Koiran edustajat ostivat Gunterin nimissä Madonnan Miamin huvilan.

Kalu-simpanssin omaisuus on puolestaan lähes 47 miljoonaa euroa.

Trouble-terrieri peri puolestaan 7 miljoonan euron omaisuuden, kun New Yorkin "ilkeyden kuningattarena" tunnettu Leona Helmsley syrjäytti lapsenlapsensa testamentistaan ja jätti koiralleen mijoonia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.