Mainos

Onko teinisurmasta epäilty sarjamurhaaja?

Yhdysvaltain tunnetuimpiin teinisurmamysteereihin jo vuosikausia yhdistetty hollantilainen Joran van der Sloot on saatu kiinni Chilessä. 23-vuotiasta van der Slootia epäillään nuoren perulaisnaisen erittäin raa'asta surmasta.

21-vuotias Stephany Flores löytyi surmattuna van der Slootin nimissä olevasta hotellihuoneesta Limasta. Nuori nainen oli saanut muun muassa pahoja päävammoja ja hänen niskansa oli murtunut, kertoo Perun poliisi.

Vuonna 2005 luokkaretkellä Arubassa jäljettömiin kadonneen amerikkalaisen Natalee Hollowayn, 18, surmasta pariinkin otteeseen pidätetty, mutta sittemmin todisteiden puutteessa vapautettu van der Sloot saatiin kiinni Chilessä.

Hollantilaismies oli matkaamassa taksissa yksin, kun Chilen poliisi pysäytti taksin ja pidätti hänet. Van der Sloot on määrä luovuttaa Peruun lähipäivinä.

Yritti myydä tietoja Natalee Hollowaysta?

Yhdysvaltain syyttäjäviranomaiset ilmoittivat eilen, että van der Slootista on annettu pidätysmääräys myös Alabamassa.

Van der Slootin epäillään yrittäneen myydä tuntemattomalle henkilölle tietoja Natalee Hollowayn tapaukseen liittyen.

Uutiskanava CNN:n mukaan van der Sloot oli luvannut 250 000 dollaria vastaan kertoa, missä Hollowayn ruumiin jäännökset sijaitsevat.

Nataleen setä: Miksi hän on yhä vapaalla jalalla?

Natalee Hollowayn setä ilmaisi eilen julkisesti surunvalittelunsa Stephany Floresin perheelle. Paul Reynolds kertoi olevansa äärimmäisen pettynyt ja turhautunut siitä, että Joran van der Slootin on annettu liikkua vuosikausia vapaalla jalalla.

- Hän ei koskaan joutunut vastuuseen siitä, mitä tapahtui Nataleelle, ja nyt toinen perhe joutuu läpikäymään saman, mitä me koimme, totesi Reynolds.

Natalee Hollowayn perhe on alusta alkaen ollut vakuuttunut siitä, että nimenomaan van der Sloot on tytön katoamisen takana.

Van der Sloot on puolestaan kiistänyt osallisuutensa amerikkalaisteinin katoamiseen.

Holloway katosi luokkaretkellä Karibian Aruballa toukokuussa 2005. Poliisi aloitti tutkimukset, kun nuorta naista ei kuulunut paluulennolle Alabamaan.

Joran van der Sloot oli nähty Hollowayn seurassa ennen tämän katoamista, mutta poliisilla ei ollut tarpeeksi todisteita hollantilaisnuorukaista vastaan. Miestä vastaan ei koskaan nostettu syytteitä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.