Mainos

Onko tässä maailman hyväsydämisin tuomari? Antaa lasten päättää vanhempiensa tuomiot

Yhdysvaltalainen Frank Caprio on tullut tunnetuksi erityisen hyväsydämisenä tuomarina, joka ei kitsastele armahdusten kanssa.

80-vuotias Frank Caprio turvautuu usein lasten apuun jakaessaan tuomioita. Hänen tuomaroimiaan oikeudenkäyntejä seurataan myös YouTuben Caught in Providence -sarjassa, joka on nostanut Caprion somekansan suosioon.

Caprio käsittelee usein pieniä rikkeitä, kuten parkkisakkoja. Parkkisakosta oli kyse myös 6-vuotiaan Janicen äidin tapauksessa.

Janicen äiti oli joutunut oikeuden eteen jätettyään parkkisakon maksamatta. Hänelle oli määrätty 100 dollarin sakot jalkakäytävälle pysäköinnistä, ja nyt tuomarin oli päätettävä, millaisia seurauksia sakon maksamatta jättämisestä annettaisiin. Hän päätti kysyä Janicen mielipidettä asiaan. 

Capriolla oli neljä vaihtoehtoa tuomion suuruudeksi. Enimmillään sakkoja voisi kertyä maksettavaksi 300 dollarin arvosta. Toinen vaihtoehto olisi jättää lisärangaistukset antamatta ja vaatia äitiä maksamaan vain alkuperäisen sakon, eli 100 dollaria.

Kolmantena vaihtoehtona tuomari tarjosi sakon puolittamista 50 dollariin. Myös armahtaminen olisi mahdollinen, jolloin äiti selviäisi kokonaan ilman sakkoja.

– En osaa päättää. Mikä sinun mielestäsi olisi oikeudenmukainen tuomio, hän kysyy videolla Janicelta.

Sakotta jäämisen sijaan tyttö valitsee kolmannen vaihtoehdon, eli 50 dollarin sakon, jolloin salissa istuva yleisö puhkeaa nauruun.

Sitten tuomari kysyy, mitä tyttö söi aamupalaksi.

– En mitään, minulla onkin jo kiljuva nälkä, Janice vastaa.

Silloin tuomari ehdottaa äidille sopimusta. Jos äiti vie tyttärensä istunnon jälkeen aamiaiselle, hän saa sakkonsa anteeksi.

Caprio varmistaa vielä tytön mielipiteen siitä, kumpi on mieluisampi vaihtoehto, aamupala vai 50 dollarin sakko.

Tyttö valitsee aamupalan.

Lähde: YouTube

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.