Mainos

"Onko Suomessa enää yhtään rehellistä poliitikkoa?"

Kansanedustaja Marja Tiuran (Kok.) viime päivien edesottamukset ovat saaneet kansalaiset vähintäänkin kiukkuisiksi. MTV:n keskustelupalstalla tunteet koko politiikkaa kohtaan ovat leimahtaneet ilmiliekkeihin ja Arkadianmäkeä soimataan jo suureksi vitsiksi.

Tiura on oma-aloitteisesti kertonut, että nimenomaan keskusta tavoitteli häntä loikkaamaan riveihinsä vuonna 2007. Muut, esimerkiksi Tiuran oma puolue kokoomus, on kertonut, että Tiura itse "kiristi" ja "uhitteli" kokoomusta loikkauksella, ellei pääse ministeriksi. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

- Olisiko politiikan korkea aika kokea muutos Suomessa? Tämä nykyinen näennäisdemokratia alkaa olla aikansa elänyt. Konsepti on ajatuksena hyvä, mutta sitä käytetään väärin, kirjoittaa eräs keskustelupalstalla.

Keskustelupalstalaisten mielipiteet sivaltavat kansanedustuslaitoksen lisäksi myös koko Suomen kansaa eli äänestäjiä. Äänestäjäthän ne loppupelissä valitsevat nämä kurimukset eduskuntaan.

- Suomalaiset ovat niin vikaista kansaa, että äänestävät tälläiset tyypit aina vaan uudestaan eduskuntaan. Kanervat, Juhantalot jne. Suomessa saa kiristää, uhkailla, lahjoa, pettää, ja kansa vaan palkitsee, kirjoittaa toinen.

- Syyttäkää itseänne, kun valitsette tuollaisia luusereita. Kaikki ovat hyvin puettuja, meikattuja ja sanat suuhun laitettuja ja juuri teidän asioitanne ajavia aina vaalien alla. Ja te ootte niin tyhmiä, että menette aina samaan halpaan! Miten olisi seuraavan kerran kun on vaalit, että älkää äänestäkö, kirjoittaa kolmas.

"Tiura kokoomuksen riippakivi"

Monet keskustelupalstalla kohdistavat syytteensä yksinomaan kansanedustaja Tiuraan. Häntä pidetään kokoomukselle ongelmana ja hänen menettelyään loikkausjupakassa todella ala-arvoisena.

- Kokoomukselle on tullut ongelma ja rippakivi Marja Tiurasta selvästi, kirjoittaa eräs keskustelupalstalainen.

- Pyrkyriakka, eroais ja äkkiä, kirjoittaa toinen.

- Ei ideologialla niin väliä. Pääasia että saa itselleen mahdollisimman korkean aseman. Olis varmaan hypännyt vasemmistoliittoon, jos olisi ministerinsalkku tarjolla.

- Tuon poliitikon ura on kyllä totaalisesti ohi. Mikään puolue ei halua tuollaista kävelevää katastrofia riveihinsä.

Moni vaatii Tiuralta nyt vankkoja todisteita mielipiteensä tueksi. Yhden eli Tiuran sanaa vastaan on nyt monta sanaa.

- Jospa tuot faktat esiin ja todistat asioiden olevan niin kuin sanot, kirjoittaaa eräs palstalla.

Lukuisten tiukkojen herjauksien keskellä ainakin yksi on edelleen valmis tukemaan Tiuraa jatkossakin.

- Hienoa Marja, minä rakastan sinua! Älä anna pojille perään! Vastapuolella on vaan roistoja ja luusereita! Jatka samaan malliin. Äänestän sinua jatkossakin, lohduttaa ylväästi eräs keskustelupalstalainen.

(MTV3)

Lue myös:

Lue MTV:n politiikan- ja taloustoimituksen päällikön Timo Haapalan blogi: Eiköhän se ollut siinä, Marja Tiura?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.