Mainos

Onko mies valmis sitoutumaan – katso varmat merkit!

Mistä tietää, onko mies valmis asettumaan aloilleen ja rakentamaan kanssasi vakavan suhteen? Glamour.com listasi neljä selvää merkkiä, jotka osoittavat, että hän tosiaan haluaa sitoutua sinuun.

1. Keittiö kokee muodonmuutoksen

Löysitkö poikaystäväsi keittiöstä teenkeittimen, vaikka hän ei todellakaan juo teetä? Vai onko miehesi täyttänyt keittiönhyllyt maustepurkeilla, ostanut kunnon veitsiä tai yksinkertaisesti täyttänyt jääkaappinsa niin, että sieltä löytyy muutakin kuin olutta ja sinappia? Nämä ovat kaikki merkkejä siitä, että mies toivoo sinun viettävän entistäkin enemmän aikaa hänen kotonaan.

2. Sänkyyn ilmestyvät mukavat lakanat

Nuoret poikamiehet eivät ehkä pidä lakanoiden säännöllistä vaihtamista tarpeellisena. Kun hän viimein vaihtaa sänkyynsä kauniit, kalliimmat lakanat, hän todella yrittää viestittää olevansa aikuinen ja kypsä parisuhteeseen. Kun mies alkaa kiinnittää huomiota kämppänsä sisustukseen, hän luultavasti haluaa alkaa rakentaa omaa kotia sinun kanssasi.

3. Perheestä tulee hänelle tärkeä

Parikymppisenä on luonnollista ottaa etäisyyttä vanhempiin, mutta kun mies alkaa miettiä tulevaisuutta, hän luultavasti myös arvostaa vanhempiaan täysin uudella tavalla. Eli jos mies alkaa suunnata sunnuntailounaalle lapsuudenkotiinsa sen sijaan, että kammoaisi sitä, hän saattaa yrittää viestittää olevansa valmis perustamaan oman perheen!

4. Politiikka ja hyväntekeväisyys alkavat kiinnostaa

Monet uskovat, että perhe on hyvä perustaa silloin, kun ymmärtää, että elämän ei tarvitse olla itsekeskeistä. Tämä toimii myös miehiin. Osoittaako miehesi kiinnostusta esimerkiksi politiikkaa tai hyväntekeväisyyttä kohtaan? Hän luultavasti on ymmärtänyt, että maailma ei pyörikään heidän ympärillään. Mies, joka tajuaa, että maailmassa on suurempiakin asioita, on luultavasti valmis tekemään myös isoja päätöksiä.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.