One Direction -söpöliinit paljastivat kaappiluurankonsa

Tämän hetken kuumin poikabändi yrittää karistaa jäseniensä paha poika -imagoja, mutta kolme nuorta miestä ehtivät paljastaa vielä luurankonsa koulumenneisyydestään.

Alastomuus, pyssyt ja näpistykset tuottivat päänvaivaa megabändin jäsenten entisille opettajille. One Direction -bändin Zayn Malik, Louis Tomlinson ja Niall Horan hölmöilivät koulussa ja heidät jouduttiin erottamaan määräajaksi, kertoo Enterteimentwise.

Zyan Malik salakuljetti lukioikäisenä kouluunsa kuulapyssyn. Iso-Britannian lain mukaan kuulapyssyjä ei saa tuoda julkisille paikoille ja alle 18-vuotias ei saisi edes pitää sellaista kädessään.

– Jouduin kerran vaikeuksiin tuotuani kuulapyssyn kouluun. En ampunut ketään, mutta minulla vain oli se. Se ei edes ollut minun, Malik selittää.

Enkelikasvoinen Niall Horan puolestaan erotettiin katolilaisesta poikakoulusta epäiltynä varkaudesta. Miehen mukaan kyse oli kuitenkin väärinkäsityksestä.

– Saatoin varastella kouluaikoina, lähinnä kavereiltani. En ollut paha poika, mutta minut erotettiin kahdeksi päiväksi yleisestä hölmöilystä. Luultavasti vain puhuin liikaa.

Louis Tomlinson ansaitsi rangaistuksensa hassuttelusta musikaalin esityksessä. Mistä rikkeestä Tomlinson erotettiin koulusta? Lue lisää: One Direction -söpöliinit paljastivat kaappiluurankonsa

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat