Omituista muotia: Erikoisalusvaatteet kuukautisten ajaksi

Kuukautiskierrollakin voi tehdä rahaa – ja muotia.

Kuukautisten aikana olo on usein epämukava, ja valkeat vaatteet jäävät kaappiin. Omalaatuisen ratkaisun ongelmaan tarjoavat imukykyiset, kuukautisia varten suunnitellut alusvaatteet.

Sexy Period™ -nimellä kulkevia vaatekappaleita ovat kehittäneet Brownin yliopistossa yhtä aikaa opiskelleet Julie Sygiel ja Eunice Png. Kaksikko tutki kuukautisten aikaan suunnattujen alusvaatteiden tarvetta jo koulussa ollessaan, ja heitä kutsuttiinkin kampuksella "alusvaatetytöiksi".

Erikoisalushousuissa on kolme erillistä kerrosta, ja niiden väitetään olevan pehmeät ja erittäin imukykyiset. Helppoa alusvaatemuodin luominen ei ole ollut: prototyyppipöksyjäkin valmistettiin yli 200 kappaletta!

Ihan ilman terveyssiteitä ei näitäkään alusvaatteita voi käyttää, sillä ne on suunniteltu toimimaan kuukauttissuojien kanssa, varmistuksena. Sivuston mukaan housut "eivät pysäytä vesiputouksia".

Pöksyjä ei tosin voi ainakaan vielä vielä ostaa mielin määrin varastoon, sillä vain 500 kappaleen testierä on laskettu markkinoille.

MTV3/Helmi

Lähde: Sexyperiod.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja