Omituisimmat erot: Mies törmäsi vaimoonsa bordellissa

Parisuhteen päättyminen on harvemmin mukava prosessi. Näissä tapauksissa sekä miehet että naiset ovat menneet toimissaan askeleen liian pitkälle.

Aikuisviihde-elokuvassa esiintyi oma vaimo ja ystävä

Taiwanilainen puuseppä Lee osti aikuisviihde-elokuvan, jonka sisältö tuli hänelle täytenä yllätyksenä. Laittomalla nauhalla seksiä harrastivat hänen vaimonsa ja ystävänsä! Kaksikon sänkypuuhat oli ilmeisesti nauhoitettu piilokameralla ja lisätty dvd-kasetille, jonka nimi oli "Suhteita toisten vaimojen kanssa".

Lee erosi vaimostaan välittömästi. Petollinen ystävä puolestaan pakeni kylästä. Kuusi vuotta myöhemmin Lee törmäsi ystävään kadulla, palasi paikalle veitsen kanssa ja iski tätä reiteen.

Mies törmäsi vaimoonsa bordellissa

Puolalainen mies koki elämänsä sokin vieraillessaan bordellissa. Paikan työntekijöiden joukossa oli hänen oma vaimonsa!

Vaimo oli pestautunut bordelliin tienatakseen ylimääräistä rahaa. Miehelleen hän oli kertonut työskentelevänsä kaupassa läheisessä kaupungissa. 14 vuotta naimisissa ollut pariskunta päätyi vaimon paljastumisen myötä eroon.

Yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä

Ohjaajalegenda Woody Allenin ja Mia Farrown ero oli aikansa lehtiskandaali, outo sekoitus aviorikosta ja kehdonryöstöä. Kymmenenvuotinen yhteiselo ajautui karille kun paljastui, että Allenilla oli suhde Farrown 21-vuotiaan adoptiotytär Soon-Yin kanssa. Outo pari solmi myöhemmin myös avioliiton.

Katkeran kiistan päätteeksi Farrow sai pariskunnan sekä biologisten että adoptoitujen lasten huoltajuuden. Petetty nainen sai myös tukea ex-puolisoiltaan, joista Frank Sinatra tarjoutui ystävällisesti murskaamaan Allenin jalat.

Lue kaikki tarinat Studio55-sivustolla:

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja