Mainos

Omituinen mysteeri: Kadonnut kanadalainen laskettelija löytyi Kalifornian lentokentältä – ei tiedä itsekään, mitä tapahtui

0:48

Kanadalaismiehen omituinen tapaus jättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Hän lähti laskettelemaan New Yorkin osavaltioon, mutta päätyi Kalifornian lentokentälle. 

Kavereiden kesken ”Dannyna” tunnettu mies ei tiedä itsekään, kuinka hän päätyi Kalifornian lentokentälle. Kuusi päivää aikaisemmin hän oli lähtenyt New Yorkin osavaltiossa sijaitsevalle vuorelle laskettelemaan.

Torontolaisten palomiesten laskettelureissu oli porukan jokavuotinen perinne. 49-vuotiaan miehen kerrottiin kadonneen viime viikon keskiviikkona ja yli 140 henkilöä osallistui hänen etsintäoperaatioonsa. Etsimiseen käytettiin yli seitsemäntuhatta tuntia ja kadonnutta miestä etsittiin jopa koirien ja helikopterin voimin.

Soitti hätänumeroon lentokentältä

Mies itse päätyi soittamaan hätänumeroon Sacramenton lentokentältä tiistaina. Hän oli yhä samoissa vaatteissa, joissa hänet nähtiin viimeksi ennen katoamistaan.

– Hän kertoi viranomaisille, että hän epäili lyöneen päänsä. Hän muistaa istuneensa kuorma-auton kyydissä ja nukkuneensa paljon matkan aikana, mutta hän ei tiedä itsekään, kuinka oli päätynyt paikasta A paikkaan B, Shaun Hampton Sacramenton Countyn poliisista kertoo.

Poliisin mukaan mies ei usko tulleensa rikoksen uhriksi. Hän on itse vakuuttunut siitä, että hänen omituinen kohtalonsa johtui terveydellisistä syistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.