Omituinen Facebook-sovellus: Nauhoita oma muistokirjoituksesi

Facebook on tärkeä osa monen elämää. Nyt tarjolla on sovellus, jonka avulla yhteisöpalvelussa voi valmistautua omaan kuolemaansa.

Kun kuolemme, jäämme ikuisesti elämään läheistemme muistoissa – ja Internetissä. Edesmenneen Facebook-profiili voidaan jättää olemaan hänen muistokseen, ja nyt tarjolla on jopa sovellus, jolla kuka tahansa voi valmistautua omaan poismenoonsa, kertoo allfacebook.com.

If I Die -palvelu antaa käyttäjälleen mahdollisuuden nauhoittaa videotervehdys, joka julkaistaan vasta tekijän kuoltua. Viestin nauhoittajan tulee valita kolme luottohenkilöä, jotka voivat varmistaa hänen poismenonsa. Tämän jälkeen muistovideo ilmaantuu menehtyneen käyttäjän omalle Facebook-sivulle viestiksi kavereille ja ystäville.

Vaikka aihe onkin vakava, If I Die -palvelu ei ole samaa mieltä, ainakaan mainoksensa perusteella. Animoidussa mainosvideossa edesmennyt mies jättää omaisuutensa veljelleen, haukkuu vaimonsa petitaidot ja ilmoittaa lapsilleen, ettei joulupukkia ole. Mainos on kenties haluttu pitää keveänä, mutta tämä lienee väärä paikka vitsailla – varsinkin, kun kyse ei ole vitsisovelluksesta.

MTV3/Helmi

Lähde: Allfacebook.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja