Mainos

Omat koirat purivat Palinia

Republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin on kokenut kirvelevän takaiskun kotiosavaltiossaan Alaskassa. Alaskan suurin sanomalehti Anchorage Daily News ilmoitti tänään tukevansa vaaleissa demokraattiehdokas Barack Obamaa.

Erityisen nolon päätöksestä tekee Palinille se, että hän on myös Alaskan kuvernööri. Alaska on perinteisesti ollut republikaanipuolueen vahvaa tukialuetta.

Lehden mukaan Palin ei ole vielä valmis Valkoiseen taloon. Olisi liian riskialtista asettaa Palin "vain yhden 72-vuotiaan sydämenlyönnin päähän vapaan maailman johtajuudesta", lehti viittaa republikaaniehdokkaan John McCainin ikään.

Anchorage Daily News antaa pyyhkeitä myös McCainille, joka on lehden mukaan tässä maailmantilanteessa väärä valinta Yhdysvaltojen presidentiksi. McCain saa moitteita erityisesti finanssikriisiä koskevista kommenteistaan, joita lehti nimittää "ystävällisestikin sanottuna omalaatuisiksi".

Lehden mukaan Obama taasen on analysoinut taloustilannetta syvällisesti, antanut viisaita neuvoja sekä toiminut rauhallisesti ja vakaasti.

Lue myös:

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.