Mainos

Oma väki hämmentynyt myös Vanhasen toiminnasta

Keskustan jäsenten luottamus myös pääministeri Matti Vanhasen toimintaan alkaa rakoilla. Kansanedustaja Kimmo Tiilikainen (kesk.) vaatii sanomalehti Uutisvuoksen kolumnissaan Vanhasta kutsumaan puoluehallituksen pikaisesti koolle.

- Vanhasen on ryhdyttävä kaikkiin tarvittaviin toimiin vellonnan pysäyttämiseksi puolueen ympärillä. Aikaa ei ole enää tuumailuun tuhlattavaksi, kirjoittaa Tiilikainen.

Tiilikainen muistuttaa, että puolueen säännöt määräävät puheenjohtajan valvomaan, että käytännön toiminta, joka siis on puoluesihteeri Jarmo Korhosen vastuulla, johdetaan sääntöjen mukaan.

- Vanhanen ei ole sanonut poikkipuolista sanaa puoluesihteerinsä toiminnasta vaan toistanut, että puoluekokous on valinnut puoluesihteerin, Tiilikainen ihmettelee.

Kylmää vettä keskustajohdon niskaan heittää myös europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki (kesk.). Jäätteenmäki ihmettelee sanomalehti Kalevassa, miksei johto ole vieläkään tehnyt kohusta konkreettista tilannearviota.

- Muuten voi aiheellisesti kysyä, puuttuuko johdolta kyky tilannearvion tekemiseen. Keskustan kenttäväki on odottavalla kannalla.

Oma puolueväki on ruoskinut puoluesihteeri Korhosta jo tovin katoamisesta kesken kohun. Esimerkiksi liikenneministeri Anu Vehviläinen kehotti eilen Korhosta harkitsemaan jo eroa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.