Mainos

Oma nettiradioasema pian arkipäivää

Sanfransiscolainen yritys tarjoaa kaikille mahdollisuutta ohjelmoida omia radioasemia Internetiin. Kickworks-yritys luo parhaillaan 25 000 musiikkikappaleen tietokantaa yhteistyössä amerikkalaisen Recording Industry Association of America:n kanssa.

Kun Kickworks Broadcast Radio Network aloittaa toimintansa vuoden lopussa, voivat käyttäjät luoda erilaisia genre-pohjaisia Internet-radio-ohjelmia valitsemalla, minkä tyyppistä musiikkia he haluavat radioasemaltaan tulevan. Valintojen jälkeen serveri luo soittolistan sen genren kappaleista, joita käyttäjä on halunnut. Käyttäjät voivat myös lisätä välispiikkejä kappaleiden väliin, jotta asemalle tulee oikean radion tuntua.

Kanavat tallennetaan Kickworksin servereille, joissa vierailijat voivat niitä kuunnella.

Internet-radioasemat ahdingossa

Kickworksin tarjoamasta mahdollisuudesta huolimatta internet-radioasemat ovat Yhdysvalloissa pulassa. Valtaosa Yhdysvaltain internetissä lähettävistä radioista on joutunut lopettamaan lähetykset verkossa tekijänoikeuksista syntyneiden kiistojen vuoksi. Radiot ilmoittavat verkkosivuillaan sekä musiikin tekijänoikeusmaksujen että mainoksissa esiintyvien näyttelijöiden korvausvaatimusten aiheuttaneen sen, että suorat radiolähetykset Internetissä on jouduttu keskeyttämään. Neuvottelut radioiden ja tekijänoikeusjärjestöjen välillä eivät ole toistaiseksi johtaneet tulokseen
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.