Olympiavoittaja karsi MM-paikasta lenkkareissa

400 metrin juoksun olympiavoittajan Sanya Richards-Rossin varvasvamma verotti häneltä paikan tämän kesän yleisurheilun MM-kisoissa.

Lontoossa kultaa sekä henkilökohtaisella matkalla että viestissä juhlinut Richards-Ross on kilpaillut vasta kolme viikkoa sen jälkeen, kun hänen isovarpaansa leikattiin.

Hän juoksi eilen USA:n MM-karsintojen finaalissa lenkkareissa, että varpaalle ei olisi tullut niin paljon kipua. Richars-Ross jäi kisassa kuudenneksi ajalla 51,92 ja karsiutui Moskovan MM-kisoista.

– Juoksin tänään lenkkikengissä, koska piikkarit olivat niin kivuliaat. Halusin antaa itselleni parhaan mahdollisuuden mahdollisimman pienellä kivulla, Richards-Ross kirjoitti Twitterissä.

– Silti olen hieman surullinen. Rakastan USA:n edustamista, se on yksi prhaista tunteista. Tästä saan motivaation vuoteen 2015 sekä Rioon!, hän jatkoi.

Kisan voittoon juoksi Natasha Hastings ajalla 49,94. Toinen oli Francena McCorory (50.01) ja kolmanneksi sijoittui Ashley Spencer (50.58).

Miesten kisan voitti LaShawn Merritt ylivoimaisella ajalla 44,21. Tony McQuay oli toinen ajalla 44,74 ja Arman Hall oli kolmas ajalla 45,01.

Lue myös:

    Uusimmat