Mainos

Olutkuski jäi kiinni varastamisesta - tappoi kahdeksan työkaveriaan

Oluen varastamisesta kiinni jäänyt olutkuski ampui kahdeksan työtoveriaan, haavoitti kahta ja ampui lopuksi itsensä eilen Yhdysvalloissa, Connecticutin osavaltiossa.

Esimiestensä puhuttelussa 34-vuotiaalle Omar Thorntonille tarjottiin mahdollisuutta irtisanoutua nähtyään otteita valvontakameran nauhoista, joissa hän varastaa olutta.

Thornton oli rauhallinen irtisanoutuessaan. Hän avasi tulen työtovereitaan kohti poistuessaan varastolta.

Ampui lopuksi itsensä

Manchesterin kaupungissa sijaitsevassa Hartford Distibutorsin oluttukussa oli ampumavälikohtauksen hetkellä paikalla 50 - 70 työntekijää. Ammuskelu oli ohi parissa minuutissa. Viranomaiset eivät vielä tiedä ampuiko Thornton vain summittaisesti ympärilleen, vai tähtäsikö hän tiettyjä työtovereita.

Poliisin alkaessa tyhjentää rakennusta ja siirtää uhreja turvaan, ampuja perääntyi toimistohuoneeseen ja ampui itsensä. Poliisin tarkka-ampujilla oli lupa ampua Thorntonia.

Poliisi kertoo löytäneensä aseita Thorntonin autosta.

"Häntä syrjittiin ihonvärinsä takia"

Thornton oli kertonut kokevansa työpaikkasyrjintää mustan ihonvärinsä takia. Hän oli kertonut tyttöystävänsä äidille löytäneensä kylpyhuoneesta kuvan hirttosilmukasta, johon oli kirjoitettu rasistinen kommentti.

- Hän oli tavallinen, normaali, jalat maassa oleva tyyppi, joka oli ahkera työssään. Hän piti videopelien pelaamisesta, urheilemisesta ja sen katsomisesta. Häntä syrjittiin töissä etnisen taustansa vuoksi, kertoo Thorntonin tyttöystävän äiti Joanne Hannah.

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.