Mainos

Olli Rehn ilmoittaa aikeistaan lähipäivinä

Keskustan puheenjohtajakilpaan odotettu Olli Rehn ilmoittaa lähipäivinä, lähteekö hän tavoittelemaan puolueensa puheenjohtajuutta.

-Keskiviikkoon mennessä, Rehn kertoi tänään Helsingin työväentalolla. Rehn osallistui Paasitornissa SDP:n seminaarin yhteydessä järjestettyyn paneelikeskusteluun globalisaatiosta.

Rehn kertoi seminaarin kahvitauolla STT:lle, että hän aikoo ilmoittaa päätöksestään varta vasten järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, jonka järjestelyt ovat vielä avoinna.

Paneelin puheenjohtajana toiminut toimittaja Pekka Ervasti hauskutti demariyleisöä Rehnin esitellessään.

- En nyt tiedä, miten sinut esittelisin; entinen kabinettipäällikkö, professori vai keskustan tuleva puheenjohtajaehdokas. Mikä sinulle itsellesi sopisi, Ervasti uteli. Rehn vastasi edustavansa yliopistomaailmaa.

- Mikä olisi hienompi paikka kuin julkistaa asia täällä Helsingin työväentalolla? Taitaisi Anneli Jäätteenmäen kampanja saada lentävän lähdön, Ervasti veisteli. Rehn vastasi, että "olisi suuri kunnia ilmoittaa se täällä".

- Täytyy nyt kuitenkin perheen kanssa vielä hieman keskustella asiasta, hän jatkoi. Keskustan puheenjohtajakilpaan on toistaiseksi ilmoittautunut vain kansanedustaja Anneli Jäätteenmäki. Myös kansanedustaja Matti Vanhanen on myöntänyt olevansa kiinnostunut puolueensa puheenjohtajuudesta.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.