Olli Jokiselta raju ryöpytys Edmontonin tähtipuolustajalle – tämä tilanne johti kritiikkivyöryyn: "Koomailu jatkuu"

Florida kurittaa Edmontonin tukipilaria – Olli Jokiselta kovaa kritiikkiä Oilers-puolustajalle 1:27
Katso: MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen antoi kovaa kritiikkiä Darnell Nursen pelaamiselle.

MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen antaa nuhteita NHL-finaaleissa pelaavan Edmonton Oilersin Darnell Nurselle.

29-vuotias Nurse on yksi joukkueensa avainpelaajista. 9,25 miljoonan dollarin vuosipalkasta nauttivan puolustajan otteissa on kuitenkin pudotuspelikevään aikana ollut parannettavaa. Runkosarjassa Nurse teki 32 pistettä ja tehotilasto näytti lukemaa +3.

Keväällä tehohanat ja plus-miinus-tilasto ovat kuitenkin olleet huomattavasti heikommat. Nurse on tehnyt 21 pudotuspeliottelussa tehot 0+4 ja tehotilasto näyttää karua lukemaa -14.

MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen kritisoi Nursea voimakkaasti, kun Florida siirtyi kolmannessa finaalipelissä 3-1-johtoon.

– Darnell Nurse ollut miinusmagneettina näissä pudotuspeleissä. Erittäin pehmeä peli häneltä tuossa. Käsittämättömän pehmyt. Ihan yhden pelaajan henkilökohtainen virhe. Se maksoi maalin. Nursen koomailu jatkuu, Jokinen ripitti lähetyksessä.

Jokinen ihmettelee, miten joukkueen tukipilareihin lukeutunut puolustaja on voinut sulaa pudotuspeleissä nähdyllä tavalla.

– Ihan käsittämätöntä, miten Edmonton edes pystyy olemaan finaaleissa, jos heidän niin sanotusti paras puolustava puolustaja on tuollaisilla miinusmerkeillä, Jokinen hämmästelee.

Katso Nurse-kritiikin kirvoittanut osuma Olli Jokisen kommentteineen pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat