Oliko tämä Hollywoodin härskein Halloween-asu? Katso kuvat!

Ice T:n vaimo Coco juhli Halloweenia naispaholaisen asussa, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Rouvan rintavarustus ei meinannut mekkoon mahtua, eikä hän pakaroitansakaan turhia peitellyt.

Ice T:n vaimo Coco, 32, on tunnettu omituisista vaatevalinnoistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Ei siis tullut yllätyksenä, että glamour-malli osallistui Halloweenin viettoon – eikä tuottanut asullaan pettymystä.

Nainen pukeutui seksikkääksi naispaholaiseksi jättäen hyvin vähän mielikuvituksen varaan. Pari juonsi Las Vegasissa sijaitsevan LAX-yökerhon tapahtuman ja sai yleisön juhlatuulelle.

Kova Laki: Erikoisyksikkö -televisiosarjassakin näytellyt hip-hop-tähti oli pukeutunut Hannibal Lecteriksi. Miehellä oli yllään oranssi vangin haalari. Coco puolestaan paljasti niin pakarat kuin uhkean rintavarustuksensakin: ilkikurinen asu koostui lateksisesta yläosasta, punaisista pöksyistä ja verkkosukkahousuista. Tähti näytti hädin tuskin mahtuvan asuun. Hän oli yhdistänyt asuun mustat pitkät hansikkaat, glitterisen, punaisen kypärän ja punaisen rusetin. Takamuksen päällä roikkui tietysti paholaisen häntä.

Punaisella matolla näytti siltä, ettei Ice T malttaisi pitää näppejään erossa vaimostaan, jonka kanssa on ollut naimisissa jo kymmenen vuotta.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja