”Olihan se vähän outoa” – Ensitreffit alttarilla -Jussi muutti vaimon perässä Helsinkiin

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Jussi ja Pia muuttivat saman katon alle, kun Jussi saapui Mäntsälästä Helsinkiin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusimmassa jaksossa seurattiin, kuinka vastanaineiden parien yhteen muutto sujui.

Asiantuntijoiden yhteen saattamat Pia ja Jussi asettuivat saman katon alle Pian asuntoon Helsinkiin, jonne Jussi saapui kotikonnuiltaan Mäntsälästä.

– Tuntui ajatuksena kivalta, että täällä kotona olisi joku toinenkin, Pia miettii.

– Jussille se varmaan oli isompi juttu, sillä hän joutui muuttamaan Mäntsälästä minun luokseni. Minulla oli tavallaan kotikenttäetu, kun sain olla omissa ympyröissäni. Jussille se oli hankalampaa, sillä hän joutui kokonaan uusiin ympyröihin, tuore vaimo miettii.

Myös Jussi myöntää uuden asumistilanteen tuntuneen aluksi erikoiselta.

– Olihan se vähän outoa, mutta yritin keskittyä vain Piaan, Jussi toteaa.

– Mietimme, olisiko suhteen kannalta ollut parempi, että ympäristö olisi ollut neutraali, että olisimme ehkä olleet jossain ulkopuolisessa kämpässä.  En kuitenkaan usko, että sillä oli loppujen lopuksi vaikutusta, että toinen oli kotonaan, ja minä olin niin sanotusti kylässä, mies pohtii.

– Ehkä Pia koki voimakkaammin sen, että paikka olisi voinut olla joku muu kuin hänen kotinsa, hän jatkaa.  

”Hän tykkää kokata, minä tykkään syödä”

Tuoreen parin yhteiselo sujui lopulta kuitenkin leppoisasti.

– Meillä on ihan hirveän samanlaiset ajattelutavat esimerkiksi siivoamisesta, ja arkirutiinit menivät hyvin yhteen. Kaikki ruoka-asiatkin, kuten se, mitä syömme aamiaiseksi, menivät aika luontevasti, Pia kertoo.

Samoilla linjoilla on myös Jussi.

– Yhdessä asuminen sujui ihmeen hyvin siihen nähden, että hyppäsin pystymetsästä toisen luokse asumaan. Rutiinit löytyivät aika nopeasti, ja esimerkiksi aamut menivät yllättävän hyvin, mies kertoo.

– Ja aika nopeasti selvisi, että Pia oli hyvä ruuanlaittaja. Se on hyvä! Hän tykkää kokata, ja minä tykkään syödä, hän nauraa.

Katso koko jakso: 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat