Mainos
Mainos

Oletko stadilainen vai landepaukku? Hae mukaan koko perheen visailuohjelmaan!

Stadi vs. Lande on koko perheen visailuohjelma, jossa kaupunkilaiset ja maalaiset ottavat mittaa toisistaan.

Hae mukaan leikkimieliseen visailuohjelmaan! Stadi vs. Lande -ohjelmassa Suomi jaetaan kahtia: kehä-III:n sisäpuolella asuviin stadilaisiin ja sen ulkopuolella maalla asuviin. Lopputulemana syntyy viihteellinen tietovisailu, jossa tieto on valttia ja huumori vahvasti sallittua – ja nyt sinäkin voit hakea mukaan täyttämällä hakulomakkeen!

Ohjelman jokaisessa jaksossa kilpailee neljä joukkuetta, joista kaksi on landelta ja kaksi stadista. Kussakin joukkueessa kilpailee kolme henkilöä. Joukkueen jäsenet voivat olla esimerkiksi lähisukulaisia tai hyviä kavereita.

Visailussa landelaiset vastaavat stadi-aiheisiin kysymyksiin ja stadilaiset landea koskeviin kysymyksiin. Kilpailun kysymykset korostavat humoristisesti maan kahtiajakoa ja testaavat kilpailijoiden tietämystä eri elämänalueilla. Lopulta eniten pisteitä keränneen stadi- tai landejoukkueen edustaja pääsee kisaamaan hienoista palkinnoista.


Kilpailijahaun tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt nämä ehdot.​​​​​​​

Ohjelman tuottaa Rabbit Films. Osallistumalla kilpailijahakuun ja ilmoittamalla henkilötietosi hyväksyt, että Rabbit Films ja MTV voivat käsitellä antamiasi tietoja Stai vs. Lande -ohjelman osanottajien valinnassa sekä muissa ohjelman toteuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa (kuten ohjelman kuvausten ja esittämisen yhteydessä) sekä säilyttää ja käyttää tietojasi myös mahdollisia tulevia ohjelmahakuja varten enintään 10 vuotta. Rabbit Films ja MTV eivät luovuta yhteystietojasi kolmansille tahoille ilman erillistä suostumustasi eivätkä hyödynnä tietojasi muihin kuin edellä todettuihin tarkoituksiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät Rabbit Filmsin osalta täältä

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja