Oletko haikaillut suosikkisarjasi hahmojen vaatteiden perään? Näin selvität, mistä niitä voi ostaa

Haluaisitko itsellesi samanlaisen paidan kuin Kauniiden ja rohkeiden Brookella oli viime jaksossa päällään? Tai oletko ehkä ihastunut Gossip Girlin loputtomiin muotiluomuksiin? Nyt vaatteiden alkuperä on helppo selvittää.

Nettisivusto Worn On TV on tehnyt suuren palveluksen monelle vaatefriikille. Se on nimittäin jäljittänyt kymmenistä televisiosarjoista tuttujen hahmojen vaatekaappien sisältöjen alkuperän ja listannut ne sivuilleen erikseen sarjan nimen, jakson ja yksittäisten hahmojen perusteella.

Sivuilta löytyy kuvakaappauksia suosikkisarjoista ja niiden kylkeen on liitetty aina linkki nettikauppaan, josta kuka tahansa voi hankkia itselleen kyseisen vaatekappaleen. Joissakin sarjoissa käytetyt vaatteet ovat mittatilaustyönä teetettyjä, mutta niissä tapauksissa sivusto on pyrkinyt löytämään netistä mahdollisimman samanlaisia myyntikohteita.

Osa vaatteista saattaa jäädä haaveeksi

Sivuston olemassaolo on sekä siunaus että kirous. On mahtavaa voida pukeutua halutessaan samoihin muotihepeneisiin kuin oman lempisarjan lempihahmo. Ja mikä parasta, osa vaatteista on hintansa puolesta täysin hankittavissa. Osaa vaatteista voi kuitenkin kutsua ennemminkin sijoituskohteiksi.

Worn On TV:stä löytyvistä ja Suomessa tutuista sarjoista mainittakoon esimerkiksi Mad Men, Rillit huurussa, Gossip Girl, Kauniit ja rohkeat, Gilmoren tytöt, Glee, Valehtelevat viettelijät, Modern Family, Päivien viemää, Tunteita ja tuoksuja, Girls ja Bones.

Lähde: Worn On TV

***

Lue myös:

    Uusimmat