Ole Gunnar Solskjärin kuherruskuukausi ohi? Manchester United putosi yllättäen FA Cupista – "Iso askel taaksepäin"

Manchester United putosi lauantaina FA Cupista, kun se hävisi Wolverhamptonille puolivälierässä 1-2-lukemin.

ManU sai kylmää vettä niskaansa ottelun toisella puoliajalla, kun Wolverhampton iski pallon kahdesti Sergio Romeron selän taakse kuuden minuutin sisällä. Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär ei ollut lainkaan tyytyväinen omiensa peliesityksiin.

– Tämä oli heikoin peliesityksemme. Tämä oli iso askel taaksepäin, koska syöttöjen ja pallonhallinnan laatu oli heikkoa, Solskjär kommentoi BBC:n mukaan.

Solskjär saapui ManU:n peräsimeen hieman ennen joulua, kun Jose Mourinho sai potkut tehtävistään. Norjalaisluotsi sai joukkueensa välittömästi hurjaan lentoon. Solskjär hävisi uuden pestinsä 17 ensimmäisestä ottelustaan vain yhden, mutta nyt kurssi on kääntymässä laskuun.

Manchester United koki tylyn 0-2-tappion viime viikonloppuna Arsenalin vieraana. Nyt viikkoa myöhemmin oli Wolverhamptonin vuoro järkyttää Manchesterin punaisia. Kahden ottelun orastava tappioputki asettaa Solskjärin tiukkaan tilanteeseen. Kuherruskuukausi alkaa olla ohi.

– Meillä oli upea jakso, mutta nyt olemme hävinneet kaksi ottelua putkeen. Arsenalia vastaan emme onnistuneet maalinteossa, ja tämä ottelu oli heikko, Solskjär kuvailee joukkueensa viimeaikaisia otteita.

Lue myös:

    Uusimmat