Mainos

Olavi Lindén sai Kaj Franck -muotoilupalkinnon

Tunnustus on 10 000 euroa. Lisäksi siihen kuuluu Tapio Junnon suunnittelema mitali ja näyttely Design Forum Finlandin tiloissa. Kaj Franck -palkinto annettiin nyt viidennentoista kerran.

Tämänvuotisen Kaj Franck -muotoilupalkinnon sai insinööri, muotoilija Olavi Linde'n. Palkintolautakunnan mielestä Linde'n on yli kolmekymmenvuotisen uransa aikana työskennellyt Kaj Franckin hengessä ja suunnitellut kuluttajille tuttuja, tunnistettavia ja turvallisia tuotteita.

Tunnustus on 10 000 euroa. Lisäksi siihen kuuluu Tapio Junnon suunnittelema mitali ja näyttely Design Forum Finlandin tiloissa.

Vuonna 1946 syntynyt Olavi Linde'n on työskennellyt Fiskars Oyj:n tuotekehityspäällikkönä ja pääsuunnittelijana vuodesta 1984.

Kaj Franck -palkinto annettiin nyt viidennentoista kerran. Palkintolautakuntaan kuuluivat toimitusjohtaja Pentti Kivinen Suomen messusäätiöstä, dekaani Helena Hyvönen Taideteollisesta korkeakoulusta, professori ja muotoilija Heikki Orvola, osastopäällikkö Tauno Tarna Metos Oy:stä sekä entinen toimitusjohtaja Ilpo Santala ja näyttelypäällikkö Merja Pylkkänen Design Forum Finlandin edustajina.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.