Mainos

Öistämö Nokian johtotehtäviin

Kai Öistämö on ollut Nokian palveluksessa jo 1990-luvun alusta lähtien. Hän on toiminut useissa matkapuhelintoimialaryhmän johtotehtävissä.

Nokia on nimittänyt matkapuhelinryhmänsä johtajaksi Kai Öistämön. Hän seuraa tehtävässä lokakuussa yhtiön toimitusjohtajana aloittavaa Olli-Pekka Kallasvuota.

40-vuotias Öistämö on ollut Nokian palveluksessa vuodesta 1991. Hän on toiminut useissa johtotehtävissä yhtiön matkapuhelin-toimialaryhmässä, viimeksi Business Line Management -yksikön tulosvastuullisena johtajana.

Samalla Nokia nimitti Robert Anderssonin Customer- and Market Operations -yksikön johtoon. 44-vuotias Andersson on toiminut eri tehtävissä yhtiössä vuodesta 1985.

Öistämö ja Andersson nimitettiin samalla myös Nokian johtokunnan jäseniksi lokakuun alusta. Johtokunnan jättää teknologianeuvonantaja Yrjö Neuvo, joka jää eläkkeelle vuoden alusta. Johtokunnasta poistuu myös Nokian nykyinen toimitusjohtaja Pekka Ala-Pietilä, joka jättää yhtiön ensi helmikuussa.

Lokakuun alusta lähtien Jorma Ollilan johtamaan johtokuntaan kuuluvat myös Olli-Pekka Kallasvuo, Simon Beresford-Wylie, Pertti Korhonen, Mary McDowell, Hallstein Moerk, Tero Ojanperä, Rick Simonson, Veli Sundbäck ja Anssi Vanjoki.

(MTV3-STT)

(Kauppalehden Talousuutiset 02.09.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.