Mainos

Oikeus vangitsi Jyväskylän puukkomiehen

Jyväskylän Palokassa kahta ihmistä puukolla lyönyt mies on vangittu. Jyväskylän käräjäoikeus vangitsi 22-vuotiaan saarijärveläismiehen tapon yrityksestä epäiltynä.

Puukotuksen uhriksi joutunut jyväskyläläinen nuori nainen on toipumassa hengenvaarallisiksi luonnehdituista vammoistaan. Rikos tapahtui Palokassa rivitalon pysäköintialueella, jonne uhri ja saarijärveläismies olivat sopineet tapaamisen. Nainen meni paikalle uuden miesystävänsä kanssa.

Heti heidän ajettuaan autonsa tapaamispaikalle hyökkäsi saarijärveläismies pariskunnan kimppuun. Hän iski etuistuimella istunutta entistä naisystäväänsä useita kertoja puukolla ylävartaloon.

Molemmilla lähestymiskielto

Väliin mennyt naisen nykyinen miesystävä sai puukosta vammoja, jotka vaativat hoitoa mutta eivät olleet vakavia. Puukottaja pakeni paikalta jalkaisin. Uhrit ajoivat läheiselle huoltoasemalle ja soittivat 112:een.

Poliisin koirapartio tavoitti puukkomiehen noin tunnin kuluttua. Hän oli tekohetkellä humalassa.

Teon motiivi liittyy poliisin mukaan mustasukkaisuuteen. Sekä entinen naisystävä että rikoksesta epäilty oli suojattu toisiltaan perusmuotoisella lähestymiskiellolla, joka on voimassa ensi syksyyn.

Kumpainenkaan ei kiellon mukaan olisi saanut pitää toiseen minkäänlaista yhteyttä. Yhteydenpito on kuitenkin tähän mennessä suoritetun esitutkinnan perusteella ollut toistuvaa ja molemminpuolista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.