Mainos

Oikeudenkäynti Raision arkkusurmista alkaa

Oikeudenkäynti ns. Raision arkkusurmajutussa alkaa tänään Turunseudun käräjäoikeudessa. Lasten äitiä syytetään taposta ja murhasta.

Syyttäjän mukaan äiti surmasi 8. helmikuuta 3-vuotiaan tyttärensä ja 2-vuotiaan poikansa tukehduttamalla heidät veteen. Esitutkinnassa ei ole selvinnyt kumpi lapsista on surmattu ensin. Jälkimäinen tappaminen on syyttäjän mukaan tapahtunut vakaasti harkiten sekä erityistä raakuutta osoittaen, minkä vuoksi tästä teosta vaaditaan rangaistusta murhasta.

Lasten äiti on kiistänyt surmanneensa lapsiaan. Hänen mukaansa lapset löytyivät aamulla arkusta menehtyneinä. Poliisi pitikin alussa tapahtumaa onnettomuutena, koska arkun salpalaite on sellainen, ettei arkkua välttämättä saa auki sisäpuolelta. Lasten arveltiin itse menneen arkkuun ja kuolleen siellä ilmanpuutteeseen. Epäilyt lasten tappamisesta heräsivät kuitenkin oikeuslääketieteellisen tutkimuksen yhteydessä.

Lasten äiti pidätettiin 18. helmikuuta ja vangittiin Turunseudun käräjäoikeudessa 22. helmikuuta, josta alkaen hän on ollut vangittuna.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.