Mainos

Ohutkin meikkipohja peittää punoituksen

Helmen muuttumisleikkiin saapui vaalea Katja Hietanen, jolle valittiin meikkivoiteeksi pitkäkestoinen tuote, joka häivytti ihon punoitusta. Meikkitaitelija Riia Koivisto muistutti, että meikkivoidetta voi käyttää myös ihon suojana.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Katjalle meikkivoiteen, joka on pysyvä ja pitkäkestoinen. Tuotteesta valittiin vaalein sävy ja se levitettiin iholle siveltimellä ja käsiä apuna käyttäen.

Tuote peitti hyvin Katjan poskissa olleen pienen punoituksen. Riia suositteli meikkivoidetta Katjalle jokapäiväiseen käyttöön, sillä pienten lasten äiti viettää paljon aikaa ulkona. Meikkivoide ei olekaan pelkkä kaunistautumistuote, vaan sillä on myös suojaava vaikutus. Pakkanen, tuuli ja säänvaihtelut ovat iholle aina koetus, johon meikkivoiteesta löytyy apu.

Ihanteellinen meikkipohja on luonnollinen kuin toinen iho. Meikkiä ei tarvitse käyttää paljon silloinkaan, kun haluaa ihon punoituksen piiloon. Tietynlainen läpikuultavuus on aina kaunista.

Pitkäkestoinen meikkivoide

Katjan iholle valittiin Nivean Extreme Resist -meikkivoide. Pitkäkestoisesta meikkivoiteesta löytyy hyvät sävyt suomalaiselle iholle. NIVEA Extreme Resist -meikkivoiteen ainutlaatuinen Thermo Fix -koostumus kestää kosteutta, kuumuutta ja esimerkiksi liikunnan aiheuttamaa hikoilua. Mineraalipuuterit ja biopolymeerit imevät ihosta ylimääräiset rasvan ja hien, joten ihon pinta säilyy mattana.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.