Oho, mitkä selluliitit tällä laulajattarella on!

Laulajatar Jennifer Lopezin upeaa vartaloa on aina ihailtu ja ylistetty. Lyhyt hame kuitenkin todistaa, että myös maailmantähdet kärsivät naisille yleisestä vaivasta, eli selluliitista. Katso kuvat!

Laulajatar Jennifer Lopez, 41, nousi lavalle Puerto Ricossa vihreässä, hyvin lyhyessä mekossa. Kun Lopez kääntyi lähteäkseen lavalta, hän tuli samalla paljastaneeksi yleisölle kuoppaiset reitensä.

Vaikka laulajatar treenaakin kovasti pitääkseen vartalonsa kunnossa, ei hän ole onnistunut välttämään appelsiini-ihoa, jota löytyy 90 prosentilla naisista. Myöskään terveet elämäntavat ja tarkka ruokavalio eivät ole auttaneet taistelussa selluliittia vastaan.

– Kuntoilulle on vaikeaa löytää aikaa, varsinkin kun on lapsia! Minun täytyy herätä hyvin aikaisin aamulla kuntoilemaan, mutta tiedän, että se tekee hyvää keholle ja mielelle, Lopez kertoi taannoin Look-lehdelle.

– Olen aina ollut urheilullinen. Nautin kuntoilusta kovasti, hän lisäsi.

Laulajatar myöntää, että hänellä on paineita ulkonäkönsä suhteen.

– Se kuuluu tähän työhön. Jokaisella on paineita työstään, mutta olen kuitenkin melko onnekas, koska en ole kova syömään. Pidän syömisestä, mutta en syö liikaa.

Lopezin paljastelut eivät jääneet vain selluliitin vilauttamiseen. Kun laulajatar lähti hotelliltaan, hänen punainen paljettipukunsa paljasti hieman liikaa tähden dekolteeta. Hän yrittikin peitellä rintaansa käsilaukulla kiirehtiessään limusiiniin.

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat