Ohjeita ja vinkkejä järkevään shoppailuun

Pidätkö itseäsi himoshopppaajana? Tapaa neljä visan vinguttajaa, joiden ostosvimma saa perinteiset lauantaishoppailut tuntumaan pennin venytykseltä.

Himoshoppaajat on neliosainen sarja nykyajan trenditaudista, jossa ostamisesta tulee suorastaan pakkomielle. Elämäntapaohjauksen ja stailauksen yhdistävässä sarjassa stylisti Faye Sawyer ja elämäntaidon valmentaja Nick Jankel kohtaavat osteluun addiktoituneita ja muuttavat heidän elämäntapansa tyylistä tinkimättä edullisemmiksi.

Sarja esittelee neljä toinen toistaan omistautuneempaa tuhlaria, joiden tolkuttomaan ostohinkuun apua antavat Nick ja Faye neuvovat pääsemään eroon impulssiostamisesta suunnittelemalla hankintoja järkevästi.

Yhdelle sarjan shoppaajista ostaminen on terapiaa, toiselle merkkituotteiden haalimista. Yksi addikteista halajaa kasapäin viihde-elektroniikkaa, yksi ostaa ostamisen ilosta lahjoja muille ja yhdelle shoppailu on ainut harrastus.

Pystyvätkö Faye ja Nick tekemään muodonmuutoksen addiktien elämään ja auttamaan heitä saamaan elämänsä ja taloutensa takaisin ruotuun?

Himoshoppaajat AVAlla neljänä peräkkäisenä sunnuntaina 30.1.2011 alkaen klo 17.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja