Ohittamaan lähtenyt auto kolariin kylki edellä – kaksi kuoli, kolme loukkaantui

Kaksi ihmistä on kuollut ja kolme loukkaantunut vakavasti kahden henkilöauton kolarissa Virroilla Pirkanmaalla, kertoo pelastuslaitos.

Onnettomuus sattui, kun ohittamaan lähtenyt auto ajautui vastaantulevien kaistalle kylki edellä ja törmäsi vastaantulevaan autoon.

Kolarissa kuolivat vastaan tulleessa autossa matkustajana ollut iäkäs nainen ja ohittaneessa autossa matkustajana ollut nuori mies.

Väärälle kaistalle ajautuneessa autossa olleet kaksi muuta nuorta miestä loukkaantuivat pelastuslaitoksen mukaan vakavasti, kuten myös vastaan tullutta autoa kuljettanut iäkäs mies.

Onnettomuus tapahtui loivassa alamäessä Siekkiskylässä noin puoli neljän aikaan iltapäivällä. Tien pinta oli märkä.

Tie on suljettu onnettomuuspaikan tutkinnan vuoksi ja käytössä on kiertotie Särkiojantien kautta. Onnettomuuspaikka sijaitsee Pori-Jyväskylä-tien 23 varrella noin 110 kilometriä Jyväskylästä.

Päivä on ollut synkkä liikenteessä. Noin 70-vuotias nainen kuoli tänään alkuiltapäivällä pakettiauton törmättyä häneen Ylöjärvellä Pirkanmaalla. Aamuyöllä viiden aikaan Lapualla kuoli kaksi ja yksi loukkaantui rajussa nokkakolarissa.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat