Mainos

Ogier heitti hanskat tiskiin: En tiedä edes rallin tilannetta

5:58

Sebastien Ogierilla oli tuskainen päivä Ruotsin MM-rallissa perjantaina. Ensimmäisenä autona teitä aurannut ranskalaismestari jäi minuuttikaupalla kärjestä seitsemälläerikoiskokeella.

Ogier voitti kauden avauskilpailun Monte Carlossa, mikä tarkoitti sitä, että hän joutui ensimmäisenä autona perjantain pätkille lumirallissa. Taivaalta tupruttanut lumi sekä iltapäivän pätkille tulleet historic-autojen urat hidastivat huomattavasti Ogierin menoa. Hän putosi lähes kolmen minuutin päähän kärjestä sijalle 12.

- Tämä oli todella vaikea päivä, en pystynyt tekemään mitään. Yritin pari kertaa, mutta en pysty olemaan tämän nopeampi. Kun menettää aikaa 1,5 sekuntia jokaisella kilometrilläkärkeen nähden, jotain on vialla, koska normaalisti ajorytmini ei ole tällainen, Ogier sanoi saavuttuaan Torsbyn huoltoalueelle.

Ogierilta kysyttiin, oliko tämä hänen uransa turhauttavin päivä. Ranskalainen oli varovainen asettaessaan sanojaan.

- En halua aloittaa jälleen keskustelua tästä aiheesta, koska se tulkittaisiin valittamiseksi. WRC-säännöt ovat tällä hetkellä tällaiset.

Ogier on jo lyönyt hanskat tiskiin rallissa, sillä hänellä ei ole asiaa kärkisijoille.

- En edes tiedä rallin tilannetta. Tiedän vain sen, että olen kaukana kärjestä. Seuraaville päiville minulla ei ole mitään tavoitteita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.