Mainos

Odotettu vaaliväittely alkoi: Obama ja Romney vihdoin kasvokkain

Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat Barack Obama ja Mitt Romney eivät ole, kohdanneet kasvokkain tiettävästi ainakaan viiteen vuoteen. Oli korkea aika saada lähituntumaa, kun ensimmäinen kiihkeästi odotetuista vaaliväittelyistä pyörähti käyntiin Denverissä Coloradossa.

Tilaisuuden aluksi Obama toivotti vaimolleen Michellelle hyvää hääpäivää, väittelypäivä oli osunut pariskunnan 20-vuotishääpäiväksi.

Obamalla oli demokraattien värejä korostava sininen pienikuvioinen kravatti

Ja Romneylla republikaanienpunainen solmio jossa oli ohuita sinisiä ja valkoisia raitoja. Romneyn hiukset oli tuunattu ehkä hieman normaalia pöyheämmäksi, Obaman hiukset olivat ehkä jopa tavallistakin lyhyemmät.

Alkupuheenvuorot olivat silkkaa lämmittelyä sekä varsin tylsää kuunneltavaa. Romney aloitti täydellä höyryllä, ja Obama katseli lattiaan, kun Romney selitti verotussuunnitelmiaan.

Romney sanoi leikkaavansa veroja, mutta ei tavalla, joka kasvattaa valtion velkataakkaa. Keinot siihen jäivät toistaiseksi epäselväksi ja Obama sanoikin sen olevan mahdotonta.

Miesten numeroista ei saa mitään selkeää tolkkua, molemmat ovat selvästi opetelleet ulkoa pitkän litanian erilaisia lukuja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.