Mainos

Obama vai Clinton - sämpylä sen kertoo

Demokraattien presidenttiehdokkuutta havittelevat Hillary Clinton ja Barack Obama kisaavat nyt myös makunystyröistä Yhdysvalloista. Philadelphiassa sijaitseva kahvila on nimittäin kehittänyt molemmille omat sämpylät, joiden menekkiä seurataan vähintään yhtä tarkasti kuin virallisia mielipidemittauksia.

Ruokapalvelun päällikkö Dan Ferraiolo Di Bruno Bros. -kahvilasta kertoo, että sämpylät kehitettiin kuvastamaan kandidaatteja. Obaman leipä on bratwurstilla täytetty hot dog, ja "Hillary Big city" -sämpylä puolestaan sisältää muun muassa pastramia, oliivitahnaa, sipulia ja juustoa.

Kahvilassa on menossa oma vaalit siitä, kumpi leivistä on enemmän kansalaisten mieleen. Kilpailu on toistaiseksi ollut hyvin tasaväkinen, ja johtoasema on vaihdellut jatkuvasti.

Ferraiolon mukaan kisaa seuraavat ahkerasti myös presidenttiehdokkaat tukijoukkoineen, joilta kahvila saa tarkistussoittoja jopa päivittäin.

Sämpylävaalien voittaja saa vastaansa republikaanien presidenttiehdokkaalle John McCainille omistetun leivän, jota ei ole vielä toistaiseksi nimetty.

(MTV3-EBU)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.