Mainos

Obama: McCainin lupaukset ovat kuin huulipuna porsaalla

Yhdysvaltain demokraattien presidenttiehdokas Barack Obama on lausunut toistaiseksi murskaavimman julkisen kommenttinsa vastaehdokkaastaan, republikaanien John McCainista ja tämän varapresidenttiehdokkaasta Sarah Palinista. Obaman mielestä republikaanien parivaljakon tavoitteet ovat kuin "laittaisi huulipunaa porsaalle".

- Olemme puhuneet muutoksen tarpeellisuudesta silloin, kun olemme olleet kannatusmittauksissa ylhäällä ja myös silloin, kun olemme olleet alhaalla, Obama sanoi puhuessaan Ohiossa kannattajilleen. - Mutta yllättäen vastapuoli sanoo, että hekin ovat muutoksen kannalla! Miettikää nyt, nämä samat ihmiset, jotka ovat olleet vastuussa kaikesta viimeiset kahdeksan vuotta!

- Voit laittaa huulipunaa porsaalle, se on silti porsas. Voit paketoida vanhan kalan paperiin ja kutsua sitä muutokseksi. Sen haju tuntuu kuitenkin kahdeksan vuoden jälkeenkin. Olemme saaneet nyt tarpeeksemme, julisti Obama suivaantuneena ja sai yli kaksituhatpäisen kuulijakuntansa osoittamaan suosiotaan seisten.

Demokraattien keulakuva pyrkii nyt kaikin keinoin kuromaan välimatkaansa republikaanileiriin. Viimeisten mielipidemittausten valossa McCain on ampaissut Obaman ohi muutamalla prosenttiyksiköllä.

- Voi veljet, olemme todella sotkeneet asiat, mutta ne voivat mennä vieläkin pahemmaksi. Tämä on heidän (republikaanien) argumenttinsa. John McCain tarjoaa samoja vanhoja ja väsyneitä sloganeita kuin Bushkin aikoinaan, Obama tykitti.

Barack Obama kertoi värikkäästi näkemyksistään kampanjamatkallaan Riversiden kaupungissa, Ohion osavaltiossa.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.