Mainos

Obama Jay Lenon talk showssa

Presidwentti Barack Obama vieraili Jay Lenon Showssa 19.3.2009. NBC:n Tonight with Jay Leno shown kuvaa.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on tehnyt jälleen kerran historiaa. Hän on maan ensimmäinen istuva presidentti, joka on esiintynyt myöhäisillan talkshowssa. Obama puhui taloudesta koomikko Jay Lenon kanssa, mutta hän osasi ottaa myös rennosti.

Vakavassa osuudessa Obama puhui taloudesta ja erityisesti amerikkalaisia kuohuttavasta,valtion varoilla pelastetun AIG-yhtiön jättibonuksista.

- Varsinaiset bonukset, jotka jaettiin AIG:ssa ovat ongelma, laajempi ongelma on se, että meidän on saatava takaisin se asenne, että liika on liikaa ja ihmisillä on taju vastuullisuudesta ja siitä että heidän tekonsa vaikuttavat kaikkiin muihin.

Esiintyminen ohjelmassa oli hieman riskialtis teko Obamalta. Toisaalta se osoitti, että hän on valmis käyttämään uusia keinoja kertoessaan amerikkalaisille päämääristään ja suunnitelmistaan, toisaalta tiukassa taloustilanteessa liiallinen vitsailu ei ole hyväksi, sillä se tulkitaan siten ongelmien vähättelyksi.

Obama osasi kuitenkin ottaa yleisönsä.

- Antakaa minun esittää henkilökohtainen kysymys. Kuinka makeeta on lentää presidentin koneella, Jay Leno kysyi.

- Se on todella makeeta, erityisesti, koska he antavat sinulle takin, jossa on presidentin sinetti, Obama muotoili.

Jotkut poliitikot ovat nyrpistelleet Obaman esiintymiselle sanoen sen olevan kosiskelua, mutta suuri osa on ottanut sen eleenä, joka tuo presidentin lähemmäksi tavallisia amerikkalaisia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.