Mainos

O. J. Simpsonin kirjan julkaisu peruttu

If I did it -kirjassaan O. J. Simpson spekuloi sillä, kuinka olisi saattanut surmata vaimonsa ja ystävänsä. Kirjan julkaisua suunnitellut yhtiö on perunut hankkeen yleisön paheksunnan vuoksi.

O. J. Simpsonin kohua herättänyt kirja ei näillä näkymin näekään päivänvaloa.

News Corp. -mediakonsernin omistaja Rupert Murdoch ilmoittaa, että hankkeen herättämä laaja paheksunta on saanut yhtiön perumaan suunnitelmat. Murdochin mukaan kyseessä oli "harkitsematon hanke".

If I did it -kirjassa entinen jenkkifudistähti Simpson olisi käsitellyt vaimonsa ja ystävänsä kaksoismurhaa, jota puitiin oikeudessa kymmenen vuotta sitten. Oikeus totesi Simpsonin syyttömäksi surmiin.

Kirjassaan Simpson olisi kertonut hypoteettisesti kuinka hän olisi saattanut surmata kaksikon. Uusia syytteitä Simpsonia vastaan ei olisi voitu nostaa, sillä Yhdysvaltain lain mukaan henkilön voi asettaa syytteeseen samasta rikoksesta vain kerran.

Simpsonin kirja oli määrä julkaista 30. marraskuuta. Lisäksi News Corp. -yhtiön omistamalla Fox-kanavalla oli tarkoitus esittää Simpsonin kaksiosainen tv-haastattelu, joka olisi käsitellyt aihetta. Myös haastattelut on peruttu.

(MTV3-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.