Mainos

O.J. Simpson vapaaksi takuita vastaan

Ex-jalkapalloilijan passi takavarikoitiin, ja tuomari varoitti Simpsonia ankarasti ottamasta mitään yhteyttä jutun todistajiin tai vastapuoleen.

Muun muassa aseellisesta ryöstöstä ja kidnappausyrityksestä syytteessä oleva amerikkalainen ex-jalkapalloilija O.J. Simpson on päässyt vapaaksi takuita vastaan.

Simpson pidätettiin viikonvaihteessa Las Vegasissa epäiltynä osallisuudesta aseelliseen ryöstöön. Poliisin mukaan Simpson oli mukana, kun aseistettujen miesten ryhmä tunkeutui hotellihuoneeseen ja vei huoneesta arvokkaita urheilumuistoesineitä.

Simpsonin mukaan kyse ei ollut ryöstöstä, koska esineet kuuluvat hänelle.

Simpsonia pidettiin alkuun telkien takana ilman takuita. Tämänpäiväisessä oikeudenistunnossa hänet päästettiin kuitenkin vapaalle jalalle 125 000 dollarin takuusummaa vastaan. Ex-jalkapalloilijan passi takavarikoitiin, ja tuomari varoitti Simpsonia ankarasti ottamasta mitään yhteyttä jutun todistajiin tai vastapuoleen.

Aiemmin jalkapalloilijana ja elokuvanäyttelijänä tunnettu O.J. Simpson ei ole ensi kertaa oikeuden edessä. Vuonna 1995 Simpson oli syytteessä entisen vaimonsa ja tämän miesystävän murhista, mutta hänet vapautettiin näytön puutteen vuoksi.

Myöhemmin siviilioikeudessa Simpson määrättiin kuitenkin maksamaan murhattujen omaisille jättikorvaukset, joista hän ei ole maksanut penniäkään. Simpson asuu Floridassa juuri siksi, ettei siellä ulosmitata hänen tulojaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.