Mainos
Mainos

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden!

10:43

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden!

Kirjoita omin sanoin kirje sille maaseudun miehelle tai naiselle, joka saa sydämesi sykkimään. Tuothan kirjeessäsi esiin persoonaasi ja elämääsi, monipuolinen kirje voi olla ratkaisevassa asemassa mielenkiinnon herättämisessä.

Täytä alla oleva sähköinen lomake huolella! Voit myös tulostaa lomakkeen tästä ja lähettää sen alla olevaan osoitteeseen, tai voit kirjoittaa tuttuun tapaan käsin ja liittää mukaan valokuvasi. Kuvan lisäksi muista kirjata kirjeeseen tarkat yhteystietosi, harrastuksesi, ammattisi ja ne asiat, joita itse pidät tärkeinä. Muistathan myös merkitä selvästi, kenelle maajusseista kirje on osoitettu. 

FremantleMedia Finland Oy/ Maajussille Morsian
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

Hakijan täytyy olla täysi-ikäinen. Saapuneet kirjeet avataan ennen maajusseille toimittamista. Kuvia ja kirjeitä, tai osia niistä, saatetaan käyttää ohjelman teossa tai ohjelman nettisivuilla. Lomakkeessa kerättyjen tietojen avulla pystymme ottamaan yhteyttä ja tunnistamaan hakijan ohjelman tekoprosessissa. Henkilö- ja yhteystietoja käsitellään henkilötietolain mukaan.

Postitettujen kirjeiden tulee olla perillä 10.4. Sähköisesti voit lähettää kirjeesi 15.4. menessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit tehdä sen täältä.

Nettilomaketta täyttäessäsi, muista valita valikosta sen maajussin nimi, jolle osoitat kirjeesi. Liitä mukaan kuva, joka on kooltaan maksimissaan 2 megatavua.


WhatsApp-video

Voit lähettää halutessasi itsestäsi esittelyvideon maajussille myös WhatsAppin kautta numeroon 040 651 4992. Video voi olla korkeintaan 2 minuuttia pitkä. Muista mainita, kuka olet ja kenelle video on tarkoitettu.

Muistathan lähettää myös sähköisen kirjeen tai postittaa käsinkirjoitetun. WhatsAppin kautta lähetettyjä videoita tai osia niistä voidaan käyttää ohjelman teossa tai ohjelman nettisivuilla. Videon lähettäjän tulee olla täysi-ikäinen.  

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. Ohjelman tuottaa MTV:lle FremantleMedia Finland.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja