Mainos

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden – kirjoita maajussille!

0:20

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden!

Kirjoita omin sanoin kirje sille maajussille, joka saa sydämesi sykkimään. Tuothan kirjeessäsi esiin persoonaasi ja elämääsi, monipuolinen kirje voi olla ratkaisevassa asemassa mielenkiinnon herättämisessä.

Täytä alla oleva sähköinen lomake huolella! Voit myös tulostaa lomakkeen tästä ja lähettää sen alla olevaan osoitteeseen, tai voit kirjoittaa tuttuun tapaan käsin ja liittää mukaan valokuvasi. Kuvan lisäksi muista kirjata kirjeeseen tarkat yhteystietosi, harrastuksesi, ammattisi ja ne asiat, joita itse pidät tärkeinä. Muistathan myös merkitä selvästi, kenelle maajusseista kirje on osoitettu. 

Käsinkirjoitetut kirjeet tulee postittaa 6.4. mennessä ja sähköisesti kirjeen voi kirjoittaa 13.4. asti. 

FremantleMedia Finland Oy/ Maajussille Morsian
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

Hakijan täytyy olla täysi-ikäinen. Saapuneet kirjeet avataan ennen maajusseille toimittamista. Kuvia ja kirjeitä, tai osia niistä, saatetaan käyttää ohjelman teossa tai ohjelman nettisivuilla. Lomakkeessa kerättyjen tietojen avulla pystymme ottamaan yhteyttä ja tunnistamaan hakijan ohjelman tekoprosessissa. Henkilö- ja yhteystietoja käsitellään henkilötietolain mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit tehdä sen täältä.

Nettilomaketta täyttäessäsi, muista valita valikosta sen maajussin nimi, jolle osoitat kirjeesi. Liitä mukaan kuva, joka on kooltaan maksimissaan 2 megatavua.

WhatsApp-video

Voit lähettää halutessasi itsestäsi esittelyvideon maajussille myös WhatsAppin kautta numeroon 040 651 4992. Video voi olla korkeintaan 2 minuuttia pitkä. Muista mainita, kuka olet ja kenelle video on tarkoitettu.

Muistathan lähettää myös sähköisen kirjeen tai postittaa käsinkirjoitetun. WhatsAppin kautta lähetettyjä videoita tai osia niistä voidaan käyttää ohjelman teossa tai ohjelman nettisivuilla. Videon lähettäjän tulee olla täysi-ikäinen.  

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Tuotantoyhtiön tietosuojaselosteen löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. Ohjelman tuottaa MTV:lle FremantleMedia Finland.

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja