Mainos

Nyt sen saa äänikirjanakin

Jos olet liian ujo lukeaksesi Kama Sutraa julkisesti, niin ei muuta kuin kuulokkeet korville. Nimittäin tämä ikivanha, intialainen rakkaudenopas on nyt saatavilla ensimmäistä kertaa myös äänikirjana – tosin vielä vain englanniksi.

Noin 1 600 vuotta vanhan ja maailman kuuluisimman seksioppaan painettu versio voi olla varsin hankalasti seurattava, joten brittiläinen Beautiful Books -kustantamo päätti ratkaista asian tuottamalla siitä äänitetyn version, kertoo The Guardian.

- Enää ei tarvitse hävetä tämän hienon ja tärkeän kirjan lukemista julkisilla paikoilla. Jokainen voi nyt yksinkertaisesti ladata sen mp3-soittimeensa ja siten elävöittää omaa työmatkaansa, sanoo kustantamon toimitusjohtaja Simon Petherick.

Äänikirjan lukijaksi valittiin EastEnders-tv-sarjan näyttelijä Tanya Franks, joka kertoo The Guardianin verkkosivuilla olleensa innoissaan, mutta jännittynyt uudesta työtehtävästään.

- Kun vihdoin saimme sen valmiiksi, olin täysin rentoutunut ja meillä oli todella hauskaa. Ainoa, mikä puuttui jälkikäteen, oli savuke, Franks kommentoi.

Kysyntää erilaisille Kama Sutra -versioille tuntuu olevan, sillä siitä on julkaistu myös muun muassa minikirja, kolmiulotteinen näyttämökirja sekä aloittelijan opas. Suomen kielelle tämä klassikko on käännetty vuonna 2005.

Mutta kuka olisikaan sopiva lukemaan äänikirjan suomeksi?

Kerro mielipiteesi alla olevaan kommenttiosioon!

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.