Mainos

Nyt pukeudetaan nahkaan, niitteihin ja turkiksiin!

Kysyimme Helmen lukijoilta muotikyselyssä, mikä on tänä syksynä in. Vastaajien mukaan ylivoimaisesti trendikkäimpiä syysvillityksiä ovat nahka, niitit ja korkeavartiset saappaat.

Rock-henkinen tyyli ja glamour tuo asennetta syystyyliin. Jo pienillä yksityiskohdilla saat aikaan näyttävän ja omannäköisen kokonaisuuden. Varo liiottelua – tyylikkyyden säilyttämiseksi näitä trendejä kannattaa käyttää harkiten.

"Nahka ja niitit ovat aina in"

Kyselyyn vastanneista 30,4 prosenttia oli sitä mieltä, että nahka ja niitit kuuluvat ylivoimaisesti syksyn tärkeimpiin trendeihin. Rohkea käyttää nahkaa ja niittejä runsaasti, mutta näyttävän lopputuloksen saa jo ottamalla kevyitäkin vaikutteita motoristityylistä. Kevyt nahkatakki on klassikko, räväkämpi vetää ylleen nahkahousut tai vaikkapa nahkashortsit.

Nahkavaatteen vastapainoksi voi pukea jotain kevyempää. Yhdistä esimerkiksi musta nahkatakki naiselliseen puseroon tai tyttömäisiin balleriinoihin.

Myös niittien käytössä jo pienikin määrä riittää tehostamaan tyyliä. Niittejä on nyt paljon käsikoruissa, laukuissa ja vöissä.

"Kyllä nahkaa ja niittejä tarvitsee käyttää, jos haluaa olla räväkkä." Rock

"Nahka ja niitit ovat ihanan rockahtavia ja antavat särmää tylsään, harmaaseen syksyyn." ?

Pitkävartiset bootsit tulevat taas!

35,8 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että tärkein trendi on nyt pitkävartiset bootsit. Varsi saa mieluiten ylittää jopa polven. Suomen oloihin tämä trendi tulee kuin tilauksesta, sillä ylipolvensaappaat lämmittävät tehokkaasti ja mahdollistavat esimerkiksi naisellisten mekkojen käytön ympäri vuoden.

Bikerbootsit eivät poistu muodista vielä tänäkään syksynä. Niiden ei välttämättä tarvitse olla mustat, esimerkiksi ruskea nahka pehmentää muuten rajujen saappaiden ilmettä huomattavasti.

Asusta turkiksella

Turkiksen ei tarvitse olla enää aito, sillä tarjolla on nykyään runsaasti hyvälaatuisia tekoturkiksia. Eroa aidon ja feikin välillä tuskin huomaa, mutta sama ylellinen ja lämmin tunne säilyy!

Erivärisiä ja -mallisia turkistakkeja näkyi katukuvassa runsaasti jo viime talvena. Nyt trendikkäämpää on nimenomaan asustaa turkiksen avulla: tarjolla on niin karvaisia laukkuja, liivejä kuin kenkiäkin.

MTV/Helmi

Kuvat: Wireimages.com/AOP, Gettyimages.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.