Mainos

Nyt puhuu Eva Longorian ex-miehen väitetty salarakas – lue uudet paljastukset!

Eva Longorian eron syyksi on epäilty aviomies Tony Parkerin joukkuetoverin vaimoa, Erin Barrya. Barry puhuu ensimmäistä kertaa julkisuudessa tapahtuneesta ja kiistää jyrkästi suhteen Parkeriin.

Eva Longorian ja Tony Parkerin avioeron syyksi on epäilty Erin Barrya, joka on Parkerin joukkuetoveri Brent Barryn vaimo. Myös he hakevat parhaillaan avioeroa.

Erin Barry kieltää jyrkästi väitteet hänen ja Parkerin suhteesta.

– Minulla ei ole ollut suhdetta Tony Parkerin kanssa enkä minä piirittänyt Tony Parkeria, Barry julistaa internet-sivuillaan.

– Valitettavasti vain satuimme hakemaan avioeroa samaan aikaan. Ystävyytemme ylle on heitetty ikäviä spekulaatioita, hän jatkaa.

Barry myöntää olevansa Parkerin ystävä, mutta sanoo, että avioero ei johdu siitä.

– Ystävyyteni Tony Parkerin kanssa ei ole syy avioerolleni, ja tilanne on tarpeeksi kipeä ilman tätä draamaakin. On naiivia, naurettavaa ja erittäin harhaanjohtavaa väittää, että meillä olisi suhde, Barry kirjoittaa.

Huhujen mukaan Longorian ja Parkerin avioliitto tuli tiensä päähän, kun Longoria löysi miehensä puhelimesta satoja tekstiviestejä toiselle naiselle. Barry sanoo, että hän ei ole kyseinen nainen.

– Selitän tämän sen takia, että hiljaisuuteni on ilmeisesti tulkittu syyllisyydeksi, hän toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Hellomagazine.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.