Mainos

Nyrkit heiluivat Jyväskylässä – osansa saivat niin ihmiset kuin autotkin

Jyväskylässä sattui viime yönä useita pahoinpitelyjä.

Puolenyön jälkeen pahoinpitelyn kohteeksi joutui 18-vuotias nainen Väinönkadulla. 19-vuotias mies oli riidan päätteeksi repinyt hiuksista, puristanut kurkusta ja kaatanut naisen maahan. Naiselle oli tullut lieviä vammoja.

Pahoinpidellyttä miestä epäillään pahoinpitelyn lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta, sillä poliisilaitokselle päätyneeltä mieheltä löytyi myös huumausaineita.

Puoli kolmen aikaan yöllä poliisi sai ilmoituksen joukkotappelusta Kuokkalan ostoskeskuksen pihassa.

Paikalla selvisi, että 21-vuotiasta miestä oli pahoinpidelty kahden tuntemattoman miehen voimin. Mieheltä oli lisäksi anastettu puhelin. Myös toinen paikalla ollut 28-vuotias mies kertoi, että hänetkin oli kaadettu maahan. Miehen mukaan paikalla ollut 38-vuotias nainen oli potkaissut tätä päähän. Nainen otettiin kiinni, mutta suurin osa tappeluun osallistuneista oli ennättänyt poistua paikalta.

Hieman ennen puoli neljää tapahtui kaksi pahoinpitelyä Tapionkadulla. Poliisi sai ilmoituksen, että kaksi miestä tappelee keskenään. Paikalla selvisi, että 27- ja 15-vuotiaat miehet olivat joutuneet sanaharkkaan, joka oli lopulta muuttunut käsirysyksi. Miehet saivat iskujen vaihdossa verinirhaumia käsiinsä ja päähänsä. Vanhemman miehen hallusta löydettiin nyrkkiraudan tapainen esine.

Noin 4.40 sattui vahingonteko Vaasankadulla, kun 24-vuotias mies potki ja hakkasi nyrkein autoja piha-alueella. Mies otettiin kiinni.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.