Mainos

Nykyaikaista linjakkuutta keittiöön

Puhdaslinjainen tulevaisuuden keittiö syntyy uusilla, kalusteisiin sijoitettavilla Siemens-kodinkoneilla. Sarjaan kuuluu kaikki induktiokeittotasoista, uuneista, höyryuuneista, lämpölaatikoista, liesituulettimista ja mikroaaltouuneista aina espressoautomaatteihin.

Jokainen sarjan kodinkone on suunniteltu sopimaan hyvin yhteen, mikä mahdollistaa kodinkoneiden joustavan sijoittelun. Esimerkiksi yhdistelmäuuni, espressoautomaatti ja 60 cm korkea uuni voidaan sijoittaa vierekkäin niin, että ne ovat täydellisesti linjassa, ohjaustauluja myöden. Näin kodinkoneiden kokonaisuudesta tulee eheä ja harmoninen.

Ohjauspaneeli yhdistää

Ohjauspaneeli LightControl on tunnusomainen ja yhdistävä yksityiskohta monille sarjan kodinkoneille. Ohjauspaneeli toimii selkeästi ja loogisesti: sininen valo osoittaa käytössä olevat toiminnot, ja keskellä olevasta valitsimesta muun muassa lisätään ja vähennetään lämpöä.

Sarjan kodinkoneiden värejä ovat musta, valkoinen ja teräs. Yhtenäinen väri viimeistelee kokonaisuuden. Esimerkiksi liesituulettimen seuraksi valitaan samanvärinen uuni.

Valitse sopiva paisto-ohjelma

Automaattisilla paisto-ohjelmilla paistaminen sujuu automaattisen helposti. Valitse yksi uunin 68 ohjelmavaihtoehdosta ja paistettavan ruoan mukaan ja uuni hoitaa loput. Kun paisto-ohjelmista ei löydy sopivaa, voi aina turvautua paistolämpömittariin.

Leivonnaisten paistamisessa hyödyllinen toiminto on HydroPaisto. Taikinasta irtoava kosteus säilyy uunissa höyrynä, joka kosteuttaa leivät ja leivonnaiset. Näin niihin muodostuu rapea kuori ja mehukas sisus. Uuneissa on näyttö, josta näkee selvästi esimerkiksi ohjelman tilan ja kellonajan.

Liesituuletin ja induktiotasot

Liesituulettimissa on uutena ominaisuutena reunaimu, joka imee käryt sisään suodattimien reunoja myöten. Hajuista saadaan poistettua jopa 90 prosenttia. Sileä pinta helpottaa puhtaanapitoa. Käyttömukavuutta lisää LightControl-ohjaus.

Induktiotasojen PaistoSensori plus -toiminnolla keittotaso kuumenee automaattisesti ja äänimerkki ilmoittaa, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Lämpötila säilyy valitulla tasolla koko paistamisen ajan. Jotta ruoanlaitto olisi mahdollisimman kätevää, TouchSlider-ohjauksessa keittotasoa ohjataan sormenpäällä.

Valitsemalla 45 cm korkeat kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet voi keittiön luoda juuri sellaiseksi kuin haluaa. Sarjaan kuuluu yhdistelmäuuneja, mikroaaltouuneja ja espressokeittimiä, joita voi yhdistellä keskenään vapaasti. Ne sopivat myös 60 cm uunin yläpuolelle, ja niiden alle voi sijoittaa 14 cm korkean säilytys- tai lämpölaatikon.

Artikkelin tarjoaa: BSH Kodinkoneet Oy

Kuvat: Siemens

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.