Mainos

NY Times: Laskeutumistelineessä jälkiä pommista

TWA:n Boeng 747 -matkustajakoneen laskeutumistelineestä on löydetty todisteita pommista. Tutkijat päättelivät pahoin hajonneen telineen kunnosta, että se on räjähdyshetkellä ollut lähellä pommia, New York Times -lehti kertoi tänään.

Nimettömänä pysytellyt tutkija sanoi lehdelle, että laskeutumistelineessä oli "vakavia vaurioita", jotka todistavat pommin sijainneen lähellä laskeutumistelinettä joko etummaisessa matkatavararuumassa tai telineen yläpuolella olevan matkustamon WC:ssä.

Laskeutumisteline löydettiin merestä lauantaina. Televisioyhtiö ABC:n mukaan lentoturvallisuudesta vastaava virasto kuitenkin kiisti lehden tiedot. Viraston mukaan laskeutumistelineestä ei toistaiseksi ole löytynyt kemikaalisia merkkejä pommista.

Toinen yksittäinen kappale, joka tukee pommiteoriaa, on etummaisen matkatavaratilan ovi. Ovi löydettiin merestä huomattavasti lähempää Kennedyn lentokenttää kuin muut hylyn kappaleet. Tutkijoiden mukaan on mahdollista, että etummaisessa tavaratilassa ollut pommi olisi repinyt oven irti.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.