Mainos

Nurmon vanha kunnantalo tuhoutui palossa

Nurmon entinen kunnanvirastotalo tuhoutui tulipalossa myöhään illalla. 1800-luvulla rakennetun talon palo sai alkunsa ilmeisesti televisiosta. Palokunta sai hälytyksen paikalle hieman kello 23 jälkeen. Puurakenteinen talo oli jo liekeissä, kun palokunta saapui paikalle.

Palo sai alkunsa toisesta kerroksesta, jossa oli asuinhuoneistoja. Palokunnan hälytti paikalle asukas, jonka televisio oli ilmeisesti räjähtänyt. Puolet rakennuksesta tuhoutui palossa kokonaan ja toinen puoli kärsi sammutusveden aiheuttamista vahingoista. Talossa asuneet kaksi perhettä ennättivät turvaan.

Paloa oli sammuttamassa yksiköitä Nurmosta, Lapualta ja Ylistarosta. Seinäjoelta apuun saatiin nostolava, jonka paikalle tulo kuitenkin viivästyi palotarkastaja Juhani Mäki-Tepon mukaan palomieslakon takia.
-Vaikea sanoa, oliko nostolavan viivästymisellä ratkaiseva merkitys, mutta apu ei kuitenkaan tullut niin nopeasti kuin olisi voinut, sanoo Mäki-Teppo ja luonnehtii paloa tavanomaista suuremmaksi.

Asukkaiden irtainta omaisuutta ei pystytty pelastamaan. Sen sijaan alakerran harrastustiloista saatiin joitakin tavaroita talteen. Sammutustyöt jatkuvat aamuun saakka. Poliisi tutkii syttymissyytä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.