Nurmikkoa ja tuntemattomia ihmisiä – onko tämä maailman surkein häävideo?

Kun Martin ja Heidi Shubrook palkkasivat ammattilaisen hääkuvaajakseen, he odottivat saavansa korkealaatuisen häävideon – tai edes tallenteen, jolla esiintyy häihin kutsuttuja ihmisiä tuntemattomien sijaan.

Martin ja Heidi Shubrookin häistä on olemassa videotallenne. Valitettavasti sen laatu saisi rennoimmankin morsiamen kyyneliin.

– Kun saimme tallenteen häneltä, tiesin, että se olisi kamala. Videon katsominen kävi tunteisiin. Kun tallenne alkaa, näkyy kuvia ihmisten jaloista, ja sitten otoksia ihmisistä, joita ei ollut edes kutsuttu häihimme, 29-vuotias morsian kertoo.

Englannin Essexissä asuva pari aloitti jopa oikeustoimet "kuvaajaansa", Clayton Bennettiä vastaan, kertoo Daily Mail.

"Kuvakulmat outoja, rajaus surkeaa"

Shubrookien häitä juhlittiin vuonna 2009, ja jo kuvaaja-Bennetin ilmestyminen häihin herätti avioparin epäilykset: mies ilmaantui paikalle epäsopivassa asussa, arpia kasvoissaan. Hääpäivän aikana Bennet katosi useasti, ja vimmaisen etsinnän jälkeen seremoniamestari löysi hänet: mies oli livistänyt toisiin häihin!

– Tästä johtuen hän ei saanut kuvaa meistä, kun astuimme ulos kirkosta tai leikkasimme kakun. Myös jotkut puheet jäivät kuvaamatta. Se, mitä kuvattiin, oli huonolaatuista. Kuvakulmat olivat outoja ja rajaus surkeaa, 34-vuotias sulhanen kuvailee.

Osa hääotoksista oli kuvattu niin, että kamera vain oli maassa. Videolla näkyy siis ruohoa ja päättömiä ihmisiä, kuvaa Daily Mail.

Bennetille maksettiin kuvauksesta 350 puntaa, ja oikeustoimien seurauksena hänet määrättiin maksamaan vahingonkorvauksia Shubrookeille. Bennet kuitenkin kertoi olevansa vararikossa, eikä aviopari usko koskaan näkevänsä rahoja.

– Tämä särkee sydämemme. Koska olimme palkanneet kuvaajan, sanoimme vieraillemme, ettei heidän tarvitse ottaa videokameroita. Nyt meillä ei ole ollenkaan kunnollista häävideota. Hääpäivä oli ihana, mutta tästä jäi paha maku suuhun. Onneksi valokuvaajamme oli loistava, ja hän otti kuvia, rouva Shubrook sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja