Nuorukaiset rääkkäsivät - mies vaikeni pankkikortin tunnusluvusta

Lohjan poliisi sai tiistain ja keskiviikon välinä yönä kello 1:20 hälytyksen Lohjan keskustassa sijaitsevaan kerrostaloon. Ilmoituksen mukaan rappukäytävässä oli mies, jota on lyöty teräaseella päähän vain hetkeä aiemmin.

Partio tapasi paikalla puukotuksen uhriksi joutuneen 34-vuotiaan miehen, joka kertoi tulleensa puukotetuksi omassa asunnossaan.

Mies kertoi tavanneensa noin tuntia aikaisemmin Lohjan keskustassa kaksi itselleen entuudestaan tuntematonta 18-vuotiasta miestä, jotka hän oli kutsunut kerrostaloasuntoonsa kuuntelemaan musiikkia.

Miehet menivät yhdessä asunnolle, mutta 18-vuotiailla miehillä ei ilmeisesti ollut musiikin kuunteleminen mielessä, kertoo Lohjan poliisi.

Asunnossa 18-vuotiaat miehet alkoivat vaatia 34-vuotiaalta mieheltä tämän pankkikorttia ja sen tunnuslukua, joita mies ei suostunut antamaan. Nuoret miehet alkoivat pahoinpidellä vanhempaa miestä 30 cm pitkällä puupalikalla lyömällä ja keittiöveitsellä useita kertoja pään alueelle lyömällä.

Pahoinpitelystä huolimatta 34-vuotias mies ei kertonut tunnuslukuaan ja 18-vuotiaat miehet olivat lopulta poistuneet asunnosta. Miehet anastivat mukaansa asunnon haltijan matkapuhelimen, minkä vuoksi pahoinpidelty mies joutui kääntymään naapurinsa puoleen ilmoittaakseen tapahtumasta poliisille.

Verta vuotavia haavoja päähänsä saanut mies kuljetettiin ambulanssilla Lohjan terveyskeskukseen ja alustavien tietojen mukaan hän ei ole loukkaantunut vakavasti.

Lohjan poliisipartio sai epäillyt 18-vuotiaat tekijät kiinni pian ilmoituksen jälkeen Lohjan keskustasta. Heidät otettiin kiinni törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä ryöstöstä epäiltynä ja he ovat kiinniotettuina Lohjan poliisiasemalla. Asian tutkinta on kesken.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat