Mainos

Nuorukainen surmasi äitinsä kymmenillä puukoniskuilla

Nuori mies surmasi maaliskuussa äitinsä Lohjalla yli viidelläkymmenellä puukonpistolla. Veriteon poliisitutkinta on saatu päätökseen ja juttu siirretty syyteharkintaan.

Riita jätepaperin viemisestä keräykseen sai Lohjalla traagiset seuraukset maaliskuisen illan hämärtyessä. Poliisin mukaan nuori mies surmasi äitinsä papeririidan päätteeksi yli viidelläkymmenellä puukoniskulla.

Rikoskomisario Paavo Myöhänen Lohjan poliisista sanoo, että pojan olisi pitänyt viedä paperi keräykseen, mutta hän olikin jättänyt sen matkalle.

-Tästä tuli palautetta yhdeltä naapurilta, ja sillä tavalla asia tuli käsittelyyn.

Riita paperista kärjistyi kotitalossa siihen pisteeseen, että nuori mies tarttui kahteen eri keittiöveitseen ja löi niillä äitinsä hengiltä.

Veriteon poliisitutkinta on juuri saatu päätökseen ja juttu siirretty syyteharkintaan. Nuorukainen on myöntänyt surmanneensa viisikymppisen äitinsä Lohjan Perttilässä sijaitsevassa omakotitalossa.

Surmatyön jälkeen 19-vuotias mies nukkui seuraavan yön talon varastossa.

-Hän oli sitten kaverin luona kaksi seuraavaa yötä, Myöhänen sanoo.

Perheen tytär huolestui, kun ei saanut äitiin yhteyttä puhelimella. Hän meni surmatalolle, ja löysi sieltä tappelun jälkiä. Tämän jälkeen hän otti poliisiin yhteyttä.

Poliisi alkoi haastatella nuorukaisen kavereita, ja löysi epäillyn nopeasti yhden kaverin luota. Nuori mies myönsi veriteon jo ensimmäisessä kuulustelussa.

-Hän on kertonut hyvin avoimesti kaikesta kysytystä kuulusteluissa.

Epäilty on suurperheen kuopus, joka asui tapahtuma-aikana kotona ja oli työttömänä. Poika ja äiti asustelivat kahdestaan Perttilän-talossa. Veriteon aikana paikalla ei ollut ketään ulkopuolista ihmistä.

Nuorukainen on vangittu todennäköisin syin epäiltynä murhasta ja määrätty mielentilatutkimukseen. Hänellä ei ole aiempaa rikostaustaa. Syyteharkinnan on määrä valmistua kesän aikana.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.