Mainos

Nuorukainen kaivoi sivutien poikki Raahessa

Parikymppinen mies oli ottanut kaivurin luvatta läheiseltä soranottopaikalta. Raahen poliisi toivoo, että mahdolliset havainnot kaivauksista ilmoitettaisiin viranomaisille.

Noin 20-vuotias mies on kaivanut luvatta tien poikki Raahen Mattilanperällä eilen aamuyöllä. Paikalla käynyt poliisipartio totesi, että Raahen Mattilanperän Laivalantiehen oli kaivettu noin kaksi metriä leveä ja paikoin metrin syvyinen monttu. Kaivausten vieressä oleva kaivuri oli vielä käynnissä.

Alustavissa tutkimuksissa on selvinnyt, että tietä on kaivettu aamulla puoli kuuden aikaan. Kaivaustyöt olivat keskeytyneet, kun paikalle saapui kaksi töihin matkalla ollutta miestä. Miesten saapuessa kaivaushommissa ollut nuorukainen pakeni ruskeaan autoon, jossa häntä odotti samanikäinen vaalea nainen. Saman tien he poistuivat lujaa vauhtia pois paikalta.

Kaivuri oli niin ikään otettu luvatta käyttöön läheiseltä soranottopaikalta. Nyt Raahen poliisi kaipaa mahdollisia havaintoja aamuyöllisistä kaivauksista. Niistä voi ilmoittaa numeroon 0718765161.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.